Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

H ύπουλη και μελετημένη προπαγάνδα του λόμπι

Η έμπνευση να γράψω αυτό το άρθρο μου ήρθε μετά το πρόσφατο περιστατικό με τη δολοφονία της Κουβανής τρανσέξουαλ την οποία ομολόγησε τελικά ένας αλλοδαπός μετανάστης.


Από τα στοιχεία που γνωρίζουμε και από την ομολογία του δράστη, μάλλον δεν προκύπτει πουθενά να πρόκειται για έγκλημα μίσους με ρατσιστικά κίνητρα.

Και όμως με το που έσκασε η είδηση το gay λόμπι και τα απανταχού τσιράκια τους στα ΜΜΕ και στα social media έσπευσαν να πουν ότι πρόκειται για ρατσιστικό έγκλημα και οι κακοί Έλληνες καταπιέζουμε και δολοφονούμε τους φουκοαράδες ΛΟΑΤΚΙ !

Είναι τυχαία αυτή η προπαγάνδα που κάνουν ως λόμπι ;

Καθόλου...αντίθετα είναι μια πολύ μελετημένη τακτική θυματοποίησης που τη χρησιμοποιούν παγκοσμίως, ακόμα και στις χώρες που είναι ultra gay friendy και έχουν πάρει από το κράτος τα πάντα (ακόμα και περισσότερα προνόμια από το straigh κόσμο) !

Και που αποσκοπούν; Θέλουν, όπως προαναφέρουμε, μέσω της θυματοποίησης να αποκτήσουν ως λόμπι περισσότερα προνόμια από τον υπόλοιπο πληθυσμό-και το έχουν ήδη καταφέρει σε μερικές χώρες-αλλά και να ικανοποιεί το κράτος όλα τα αιτήματα και την ακραία ατζέντα τους.

Για παράδειγμα τι μας έλεγαν και εδώ στην Ελλάδα μέχρι και πριν λίγα χρόνια ; Ότι οι καθυστερημένοι Έλληνες τους διώκουμε και ότι το κράτος δεν τους δίνει καθόλου δικαιώματα και ειδικά το σύμφωνο συμβίωσης που ζητούσαν επιτακτικά.

Όταν το κράτος τους έδωσε το σύμφωνο συμβίωσης και άλλα δικαιώματα και η κοινωνία έχει πλέον γίνει και πιο ανεκτική (και έχοντας φτιάξει και ισχυρό λόμπι ειδικά στην πολιτική και στα κανάλια) αυτοί συνεχίζουν να λένε ότι τους καταπιέζουμε και ζητούν και γάμους και υιοθεσίες, ελεύθερη προπαγάνδα στα παιδιά και άλλα !

Παρομοίως με τον ίδιο τρόπο όλοι αυτοί εκμεταλλεύονται και ξυλοδαρμούς ή δολοφονίες ΛΟΑΤΚΙ από περιστατικά που στη μεγάλη πλειοψηφία τους-τουλάχιστον στο δυτικό κόσμο- είναι τυχαία και του κοινού ποινικού δικαίου λέγοντας ότι η κοινότητά τους διώκεται και δολοφονείται.

Να είστε σίγουροι λοιπόν πως ότι δικαιώματα και αν πάρουν από το κράτος και όσο ανεκτική και αν είναι η κοινωνία αυτοί θα συνεχίσουν να θυματοποιούνται και να λένε ότι διώκονται !

Και επειδή συνηθίζουμε να μι λάμε και με ξένους για διάφορα ζητήματα,τι σου λένε λοιπόν οι ξένοι ΛΟΑΤΚΙ και αλληλέγγυοι ότι τους κάνεις καμιά δύσκολη ερώτηση ακόμα και στις πιο gay friendly χώρες;

Περίπου ότι "εσείς η άτιμη straight κοινωνία μας καταπιέζετε, μας διώκετε, μας χτυπάτε και μας δολοφονείτε και εμείς οι καημένοι το μόνο που ζητάμε είναι ίσα δικαιώματα και ανεκτικότητα" !

Δεν πειράζει όμως, αφού εμείς οι μελετητές τους είμαστε εδώ να ξεγυμνώνουμε και αυτούς και την ύπουλη προπαγάνδα τους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απόσυρση εδώ και τώρα από το έκτρωμα της Eurovision !

  Ούτε ένα ευρώ του φορλογούμενου για να βλέπουμε ακραία και αντικοινωνικά πρότυπα ! Ας τα πληρώνει ο πρωθυπουργός από την τσέπη του… Διαβάσ...