Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Η...Barbie του μέλλοντός μας !

Οι ασχολούμενοι ειδικά μετά του ξένου κινηματογράφου, σαφώς και θα έχετε ακούσει κάτι για τη νέα Πολυδιαφημισμένη  ταινία της Barbie όπου πρωταγωνιστεί η υπέρκαλλονή του hollywood Margot Robbie.

Και επειδή σαφώς πρόκειται για ταινία που θα δουν κυρίως παιδιά και θα επηρεαστούν από αυτήν, αξίζει να σταθούμε λίγο σε αυτήν και να δούμε τι θα δουν τα παιδάκια και τι μηνύματα προσπαθούν να τους περάσουν οι ορθοπολιτικοί δημιουργοί της.

Ας αναφέρουμε αρχικά το πιο ανώδυνο μήνυμα που είναι πως περίπου η ομορφιά-ειδικά η πιο αψεγάδιαστη-δεν είναι κάτι σπουδαίο, οπότε δεν είναι κακό να γίνεις και λίγο άσχημη ή...κουλτουριάρα !

Αυτό δεν μοιάζει ακραίο, αλλά στην πραγματικότητα είναι το νεομαρξιστικό ορθοπολιτικό αφήγημα του ότι μετράει μόνο το μέσα και το έξωτερικό από ελάχιστα έως καθόλου.

Δηλαδή ας είναι και άσχημη και χοντρή και ατιμέλητη και αξύριστη και άπλυτη, αρκεί να είσαι ο εαυτός σου και να είναι και υπερήφανη/υπερήφανος ! 

Η βαριά αριστερή κουλτούρα στο μεγαλείο της η οποία βεβαίως ταυτίζεται και με τον Χριστιανισμό ο οποίος επίσης λέει πως μετράει μόνο το μέσα και καθόλου το έξω !

Πάμε όμως και στα χειρότερα...Κατά την ταινία οι άντρες είναι ουσιαστικά ανάξιοι και καταπιεστές και οι γυναίκες πρέπει να τους απορρίπτουν !

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά και ο Elon Musk, έχασε τον υπολογισμό του πόσες φορές ακούστηκε η λέξη "πατριαρχία" σε αυτή την ταινία !

Και το "κερασάκι στην τούρτα" ; Tα πολλά ομοφυλοφιλικά υπονοούμενα που παρατήρησαν οι περισσότεροι, ακόμα και οι ουδέτεροι, τηλεθεατές !

Με λίγα λόγια το μήνυμα είναι ότι "αφού οι άντρες είναι κακοί και καταπιεστές, γιατί να μη γίνουμε και λίγο λεσβίες ;;

Tι πιο ξεκάθαρο για το τι είδους ιδεολογικά κόπρανα και κοινωνίες ονειρεύονται όλοι αυτοί οι νοσηροί εγκέφαλοι που πάνε να επιβληθούν ιδεολογικά σε όλο το δυτικό κόσμο ;

Στην Αμερική είναι πολύς ο κόσμος που αντιδρά, αλλά ίσως πλέον να είναι και αργά, ενώ ο Έλληνας-παρότι αυτά είναι τελείως κόντρα στις δικές του αξίες-έχει κάτσει στον καναπέ του και αποδέχεται τα πάντα αδιαμαρτύρητα.

Επειδή βέβαια εδώ είμαστε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη η λογοκρισία της ταινίας, όπως συνέβη ήδη σε χώρες του Μουσουλμανικού κόσμου.

Αυτό όμως που πρέπει να κάνουμε είναι να ενημερώσουμε τους γονείς περί τίνος πρόκειται και να μην αφήσουν τα παιδιά τους-τουλάχιστον τα πιο μικρά- να δουν μια τέτοια άθλια ταινία με ύπουλα μηνύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απόσυρση εδώ και τώρα από το έκτρωμα της Eurovision !

  Ούτε ένα ευρώ του φορλογούμενου για να βλέπουμε ακραία και αντικοινωνικά πρότυπα ! Ας τα πληρώνει ο πρωθυπουργός από την τσέπη του… Διαβάσ...