Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Νέα ακραία προπαγάνδα από τα βίσματα του Κοκλώνη στο Open !

Είχαμε επισημάνει και σε προηγούμενη ανάρτηση αυτή την καινούργια εκπομπή του Open ονόματι "Καλοκαίρι Yes"και πως είναι εξυπηρετεί ακραιφνώς τη ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα και δικαιωνόμαστε απόλυτα !


Δεδομένου μάλιστα ότι αυτό το πάνελ (Τριαντάφυλλος, Μαριάντα Πιερίδη, Φοίβος Παπαδάκης, Φελίσια Τσαλαπάτη και ένας ακόμα που δεν έχω ιδέα πως λέγεται) έχει συνυπάρξει και έχει δεσμούς με τον γνωστό και μη εξαιρετέο gay Νίκο Κοκλώνη, έχουμε λόγους να πιστεύουμε πως πήραν αυτή την καλοκαιρινή εκπομπούλα με βίσμα, με την προϋπόθεση να κάνουν ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα !

Μπορείτε άλλωστε να δείτε και στην παραπάνω φωτογραφία ποιος ήταν ο πρώτος τους καλεσμένος για να καταλάβετε "τι κάνει νιάου στα κεραμίδια"...

Τι είδαμε πάλι σήμερα και τα λέμε αυτά; Το θέμα με ένα χυδαίο βίντεο που γυρίστηκε στο εξωτερικό με έναν τύπο με μούσια που βάφεται με κραγιόν και που απέσπασε μάλιστα-καθόλου παραδόξως- υποστηρικτικά σχόλια του πάνελ (πλην του Τριαντάφυλλου που δεν συμμετείχε, καθώς το πιθανότερο είναι πως μέσα του είχε φρίξει...)

Καλεσμένος επίσης και ο γνωστός γυρολόγος των πρωινάδικων από το ekklisiaonline (ώστε και να ακουστεί και καλά και η αντίθετη άποψη, αλλά στην πραγματικότητα για να καλοπιάσει λίγο και το Χριστιανικό κοινό και να ανέβει και η τηλεθέαση από την κόντρα), αλλά και ο γνωστός χυδαίος ομοφυλόφιλος, με τα βαμμένα και σουφρωμένα χίλια αλά Καρντάσιαν, Θέμης Κανέλλος)... 

Ακούστηκαν από το πάνελ τα γνωστά ηλίθια συνθήματα περί διαφορετικότητας, ανεικτικότητας, προόδου κλπ. με πιο θλιβερό όλων το Φοίβο Παπαδάκη και τη Μαριάντα να τον ακολουθεί και η οποία ρώτησε το αμίμητο πως "και ποιος θα μας πει τι ορίζει το αρσενικό και τι το θηλυκό"!...

Δυστυχώς βέβαια δεν υπήρχε εκεί κανένας στοιχειωδώς μορφωμένος και ψαγμένος άνθρωπος να τους πει το στοιχειώδες πως η αφομοίωση ή και κατάργηση των φύλων όχι μόνο δεν είναι πρόοδος, αλλά από της μεγαλύτερες οπισθοδρομήσεις της ανθρωπότητας, καθώς πάνε περίπατο νόρμες που έφτασαν ως εδώ την ανθρωπότητα για πάρα πολλούς αιώνες.

Τέλος πάντως, το τι συμβαίνει στην Ελληνική τηλεόραση γίνεται όλο και πιο προφανές και προφανής και ο εκβιασμός πως "αν δεν μας υποστηρίξεις προπαγανδιστικά δε θα πάρει εκπομπούλα και δε θα στεριώσεις τηλεοπτικά" !

Και το χειρότερο βέβαια είναι ότι η τηλεόραση και κάτι τέτοιες ασήμαντες εκπομπές  δεν είναι κάτι μεμονωμένο, αλλά ότι από πίσω βρίσκονται και τα κόμματα που τα περισσότερα εκ των οποίων καλλιεργούν πλέον ευθέως και ξετσίπωτα τον επικίνδυνο ΛΟΑΤΚισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απόσυρση εδώ και τώρα από το έκτρωμα της Eurovision !

  Ούτε ένα ευρώ του φορλογούμενου για να βλέπουμε ακραία και αντικοινωνικά πρότυπα ! Ας τα πληρώνει ο πρωθυπουργός από την τσέπη του… Διαβάσ...