Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Απίστευτη προπαγάνδα στην τηλεόραση ! Καπουτζίδης: Απαγορεύεται να μιλάτε !!

Αυτό που είδαμε προχθές στην εκπομπή της γνωστής φανατικής ΛΟΑΤΚίστριας Ναταλίας Γερμανού είναι πολύ χαρακτηριστικό και της εποχής που ζούμε και του τι επικρατεί στην τηλεόραση και μιας φασίζουσας νοοτροπίας ενός συγκεκριμένου κινήματος !

Στήθηκε λοιπόν μια ολόκληρη προπαγανδιστική εκπομπή (με αφορμή τον γάμο ομοφυλόφιλων που εξήγγειλε ο Κούλης) με καλεσμένο αρχικά τον άτυπο αρχηγό του gay λόμπι κύριο Καπουτζίδη προκειμένου κατά πρώτον να κλαφτεί για μια ακόμα φορά και να μας πει πόσο τον...αδικεί το σύστημα και να κάνει την προπαγάνδα του.

Αυτό όμως που αξίζει περισσότερο να αναφέρουμε είναι ότι ο κυρ Καπουτζίδης απαίτησε-με αφορμή κάποιες απόψεις του Γιώργου Λιάγκα που τους χαλάνε τη μανέστρα της προπαγάνδας- από αυτόν και όσους άλλους έχουν αντίθετη άποψη με τον ίδιο και τους ομοίους του να πάψουν να μιλούν γιατί και καλά δεν γνωρίζουν το θέμα !

Δηλαδή το περιβόητο δόγμα της Συνατσάκη του "απαγορεύεται να έχεις άποψη" στο μεγαλείο του και άραγε τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουν ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι ή έστω από τους μεγαλύτερους φασίστες του σύγχρονου κόσμου ;

Εκτιμούμε μάλιστα ότι ο Καπουτζιδάκος δεν το είπε τυχαία αυτό και πως ουσιαστικά απευθύνει μια προειδοποίηση προς τον Λιάγκα και όσους άλλους τολμούν να εκφράζουν ψήγματα αντίθετης άποψης στην Ελληνική τηλεόραση, λέγοντας στην ουσία  πως: 

"Μην ξεχνάτε πως εγώ και οι άλλοι δικοί μου ελέγχουμε την τηλεόραση και μην παίρνετε πολύ θάρρος γιατί μπορεί να πάθει και ζημιά η τηλεοπτική σας καριέρα" !

Όλα αυτά βέβαια υπό τα "χειροκροτήματα" της υπέρ-δημοκράτισσας Γερμανού που πολύ φαίνεται πως τη συναρπάζει το ιδιότυπο φασιστικό μανιφέστο του Καπουτζίδη !

Και νομίζετε ότι η προπαγάνδα τελείωσε εκεί ; Αμ δε...ακολούθησε στο πλατό ένα gay ζευγάρι το οποίο μας πληροφόρησε πως έχουν και ένα παιδί από τον προηγούμενο γάμο με γυναίκα του ενός εκ των δύο !

Και ουδείς βέβαια από το πάνελ διανοήθηκε να του πει πως "άνθρωπέ μου δεν είσαι καλό πρότυπο και το κράτος δε μπορεί να κανονικοποιήσει και να αναγνωρίσει μια τέτοια κατάσταση"...

Επίσης κάτι που μας έκανε τηλεοπτικά εντύπωση είναι και η ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα που στήθηκε σήμερα, με την ίδια αφορμή, στην καινούργια πρωινή εκπομπή του Open.

Πρόκειται μάλιστα για εκπομπή με πάνελ που μέχρι τώρα δεν είχε δώσει τέτοια δείγματα ΛΟΑΤΚισμού στη show biz (Τριαντάφυλλος, Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη, Φοίβος Παπαδάκης) που μας έδωσαν και μια εντύπωση ότι δεν πίστευαν και πολύ στις ιδέες που εξέφραζαν στο γυαλί !

Και αυτή η εκπομπή που είδαμε μας ενισχύει έτσι ακόμα περισσότερο την άποψη ότι το gay λόμπι έχει πολύ βαθιά πλοκάμια στην τηλεόραση και πως ασκεί έναν άτυπο εκβιασμό στους εργαζόμενους εκεί προκειμένου να τους υποστηρίζουν και επιπλέον να πάψει να ακούγεται και η παραμικρή διαφωνία με το δόγμα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απόσυρση εδώ και τώρα από το έκτρωμα της Eurovision !

  Ούτε ένα ευρώ του φορλογούμενου για να βλέπουμε ακραία και αντικοινωνικά πρότυπα ! Ας τα πληρώνει ο πρωθυπουργός από την τσέπη του… Διαβάσ...