Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Οι Γάλλοι έβαλαν drag queen να μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα !

Από τη στιγμή που μια χώρα σαν τη Γαλλία του Μακρόν-που συνιστά κατά σαν την "ατμομηχανή" της Ευρωπαϊκής woke ατζέντας και παρακμής -ανέλαβε να κάνει την Ολυμπιάδα του 2024, ήταν αναμενόμενο ότι θα προσπαθήσει, λίγο ως πολύ, να το εκματαλλευτεί για να περάσει και την ανάλογη προπαγάνδα και μηνύματα !

Έτσι λοπόν δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση που oι Δημοτικές αρχές του Παρισιού σε συνεννόηση με την Γαλλική κυβέρνηση και την εκεί Ολυμπιακή Επιτροπή επέλεξαν μια drug qween (λαϊκιστή τραβέλι) για να μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στους δρόμους της Γαλλικής πρωτεύουσας !!

https://www.koutipandoras.gr/article/antodraseis-sti-gallia-gia-tin-apofasi-na-metaferei-tin-olybiaki-floga-mia-drag-queen/

Έτσι άτομα που επί της ουσίας ανήκουν στο περιθώριο (και που η πολιτική ορθότητα και ο ΛΟΑΤΚΙσμός προσπαθούν πλέον να μας τους περάσουν ως κάτι must και καταπιεσμένη μειονότητα) και εκφράζουν την υπερσεξουαλικότητα, σήμερα μπορούν (και είναι επιβεβλημένο σύμφωνα με όλα αυτά τα άρρωστα μυαλά) να μεταφέρουν και την Ολυμπιακή φλόγα !

Αυτή είναι σήμερα, χωρίς αστερίσκους, η Γαλλία του αμφιλεγόμενης σεξουαλικότητας Μανουέλ Μακρόν, της σοσιαλίστριας και υστερικής φεμινίστριας δημάρχουν Παρισιού Αν Ινταλγκό και όλων των ομοίων τους.

Και επειδή αυτή η σαπίλα και παράνοια που θεσμοποιείται χρειάζεται αυταρχισμό να επιβληθεί και να επιβιώσει η κυρία Ινταλγκό μας βεβαιώνει πως "έχει ήδη αναφέρει στον εισαγγελέα του Παρισιού τα σχόλια που θεωρεί ότι συνιστούν δυνητικά αδίκημα της δημόσιας προσβολής ομοφοβικού ή τρανσφοβικού χαρακτήρα" ! 

Από εκεί και πέρα τα σχόλια δικά σας για το που βαδίζουμε ως δυτικός κόσμος και για το πως η δημοκρατία και η ελευθερία εκλαμβάνονται ως ασυδοσία και επιβολή αμφιλεγόμενων μειονοτήτων στις πλειοψηφίες.

Και επιπλέον το πως η υπεράσπιση όλων αυτών των αμφιλεγόμενων ιδεών μπορεί να καταλήγει στο χειρότερο αυταρχισμό και πάλι στο όνομα της δημοκρατίας και της ανεκτικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απόσυρση εδώ και τώρα από το έκτρωμα της Eurovision !

  Ούτε ένα ευρώ του φορλογούμενου για να βλέπουμε ακραία και αντικοινωνικά πρότυπα ! Ας τα πληρώνει ο πρωθυπουργός από την τσέπη του… Διαβάσ...