Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Και τα Ελληνικά hoaxes στην υπηρεσία των ΛΟΑΤΚΙ !

Μια ακόμη απόδειξης της άλωσης των πάντων από το ΛΟΑΤΚΙ λόμπι πλέον και στην Ελλάδα είναι η στάση των Ελληνικών hoaxes που μέχρι πρότινως γνωρίζαμε ως έναν γενικά αξιόπιστο οργανισμό που εντόπιζε επιτυχημένα τα fake news και τα scams του διαδικτύου.

Ωστόσο τους τελευταίους μήνες παρατηρούμε μια έντονη φιλο-ΛΟΑΤΚΙ στοχευμένη και υποκειμενική επιλογή αναρτήσεων που όλα δείχνουν πως εξυπηρετεί την προπαγάνδα των ΛΟΑΤΚΙ !

Πότε για την κυβερνητική οδηγία περί ΛΟΑΤΚΙ συμβόλων στα ξενοδοχεία πότε με το γάλα ΔΕΛΤΑ,πότε με τα σχολικά βιβλία στην Ελλάδα και εξωτερικό και πότε για την ημέρα των τρανσέξουαλ στις ΗΠΑ κα.

Αντίθετα δεν γίνεται καμία αναφορά σε όλη τη βιομηχανία παραπληροφόρησης και στρέβλωσης που έχουν στήσει οι ΛΟΑΤΚΙ και συχνά επικαλούνται ως επιχειρήματα.

Λέτε να είναι τυχαίο ; Καθόλου αν ρίξετε μια ματιά στο προφίλ και στα social media του αρχισυντάκτη τους Αλικάκου ο οποίος είναι ιδεολογικά φανατικά φιλο-ΛΟΑΤΚΙ και αντιεκκλησιαστικός τύπου Τατσόπουλου κα.

Αυτός μάλιστα, που είναι υπεύθυνος για τον εντοπισμό των fake news, έφτασε σε σημείο να αναπαράγει διαδικτυακό ψέμα (που παραδέχθηκε αργότερα και ο ίδιος) για τον Μητροπολίτη Κέρκυρας πως και καλά έδιωξε ένα παιδί ΑΜΕΑ από την εκκλησία !

Αυτό μάλιστα συνέβη "όλως τυχαίως" στη διάρκεια του υποτιθέμενου διαλόγου για το θέμα του γάμου ομοφυλοφίλων-που ως γνωστό πέρασε και είναι πλέον νόμος του κράτους-και απέναντι σε έναν παπά ο οποίος τασσόταν ξεκάθαρα εναντίον σε αυτό το νομοσχέδιο...

Ζούμε λοιπόν κάτι σαν τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας με μια δράκα "ιδιαίτερων" να έχει επιβάλλει σχεδόν παντού τα πιστέυω και τα θέλω της και να οδηγεί και την Ελλάδα-μετά από άλλες δυτικές χώρες-στη δικτατορία των ιδιατεροτήτων και των διαταραχών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απόσυρση εδώ και τώρα από το έκτρωμα της Eurovision !

  Ούτε ένα ευρώ του φορλογούμενου για να βλέπουμε ακραία και αντικοινωνικά πρότυπα ! Ας τα πληρώνει ο πρωθυπουργός από την τσέπη του… Διαβάσ...