Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Γαλλία: Έβαλαν φυλακή anti-drag queen διαδηλωτή !!

ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΤΗΤΩΝ !!


Πραγματικά η κοινωνία που χτίζουν κάποιες χώρες του δυτικού κόσμου ίσως θα ήταν δύσκολο να τη φανταστεί ακόμα και ο Όργουελ, με τη δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων όλο και να δυναμώνει ! 

Έτσι λοιπόν προ λίγων μηνών σε μια μικρή πόλη της Γαλλίας ονόματι Saint-Senoux έλαβε χώρα μια από αυτές τις αισχρές και άκρως επικίνδυνες εκδηλώσεις (που τελευταία είδαμε και στην Ελλάδα) των drag queen που επιδεικνύονται σε μικρά παιδάκια και τους κάνουν κατήχηση ως ένα είδος ΛΟΑΤΚΙ προσηλυτισμού.

Μια μικρή ομάδα ανθρώπων (20 μόλις άτομα) βρέθηκε στο τόπο που γίνεται η εκδήλωση για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά κόντρα στις πρακτικές αυτών των άρρωστων μυαλών και τελικά έγινε γνωστό ότι ένας από αυτούς (άγνωστο μας είναι αν συνελήφθησαν και άλλοι) ονόματι Πολ Καρτόν  παραπέμφθηκε σε δίκη, σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο !

Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο Καρτόν πρόσφατα καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκισης χωρίς αναστολή για ρατσιστική αντι-ΛΟΑΤΚΙ ρητορική, κάτι που σημαίνει ότι θα εκτίσει την ποινή του !
Και η τιμωρία του όμως δεν περιορίστηκε, εκεί καθώς θα πρέπει να πληρώσει και πρόστιμο που θα πάει στους τρείς ανώμαλους διοργανωτές της εκδήλωσης !! Ναι καλά ακούσατε, το είδαμε και αυτό...

Μάλιστα οι ΛΟΑΤΚΙ αναφέρουν περήφανα την είδηση της φυλάκισης του ακτιβιστή ως κάτι σαν παραδειγματισμό !



Χαρακτηριστικά μάλιστα τα όσο προβοκατόρικα δήλωσε βουλευτής-εκπρόσωπος του αριστερού Γαλλικού κόμματος πως «Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση σε μια εκδήλωση που οργανώθηκε για μικρά παιδιά. Βρισκόμαστε στο 2023 και οι άνθρωποι που παρακολουθούν μια πολιτιστική εκδήλωση σε μια βιβλιοθήκη δεν θα έπρεπε να είναι στόχοι των ακροδεξιών».

Με λίγα λόγια προσπαθούν με γκεμπελίστικο τρόπο να το περάσουν ως κάποια επίθεση κατά των παιδιών (!) και ενώ βέβαια πρόκειται για το ακριβώς αντίθετο, αφού αυτός ο ακτιβισμός σκοπεύει στην προστασία των παιδιών όπου και αν ανήκουν πολιτικά οι διαμαρτυρόμενοι.

Εν ολίγοις προσπαθούν να περάσουν αυτές τις εγκληματικές πρακτικές ως φιλοπαιδικές και όλους τους διαφωνούντες ως εχθρούς των παιδιών !

Ενδεικτικό λοιπόν για το τι επικρατεί ήδη σε ξένες χώρες και το τι έρχεται πολύ σύντομα και στη δική μας χώρα, αν δεν αντιδράσουμε άμεσα και άτεγκτα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απόσυρση εδώ και τώρα από το έκτρωμα της Eurovision !

  Ούτε ένα ευρώ του φορλογούμενου για να βλέπουμε ακραία και αντικοινωνικά πρότυπα ! Ας τα πληρώνει ο πρωθυπουργός από την τσέπη του… Διαβάσ...