Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Γιατί ο πολιτικός κόσμος της δύσης προωθεί τον ΛΟΑΤΚισμό ;

Έχουμε εξηγήσει και στο παρελθόν ότι το κέρδος είναι η βασική κινητήριος δύναμη της προώθησης του λεγόμενου woke καπιταλισμού και ειδικά κινημάτων του όπως ο φεμινισμός και ο ΛΟΑΤΚισμός, καθώς ένα κομμάτι της αστικής τάξης ευνοείται και έχει κέρδη από όλο αυτό το κίνημα ή και εξοντώνει ένα άλλο κομμάτι αστών που δεν συμμορφώνεται αρκετά στο woke !

Και επειδή βέβαια σε όλον ανεξαιρέτως τον πλανήτη οι κυβερνώντες και τα κόμματα (όπου τουλάχιστον λειτουργούν αυτά ελεύθερα) ανήκουν ή εκφράζουν αστικές τάξεις, αυτός είναι ένας προφανής λόγος που ο πολιτικός κόσμος της δύσης αγάπησε ξαφνικά τόσο πολύ τους ΛΟΑΤΚΙ και τους κάνει όλα τα χατίρια και τόσο θόρυβο για δαύτους !

Αρκεί όμως αυτή η εξήγηση για αυτή την διεθνή ΛΟΑΤΚΙ υστερία ; Νομίζουμε πως όχι γιατί το θέμα πάει και πιο βαθιά...Ποιοι ωφελούνται από την προώθηση και πραγμάτωση θεωριών όπως η αμφισβήτηση της διαφορετικότητας των φύλων ή ακόμα και της ύπαρξής τους ; 

Το ίδιο και από την μετονομασία ή και αμφισβήτηση συγγενικών σχέσεων και ιερών εννοιών όπως μητέρα, πατέρας, γιός, κόρη, αδερφός και αδερφή κλπ. στο όνομα της πολιτικής ορθότητας και της προστασίας αμφιλεγόμενων μειονοτήτων οι οποίες πολλές φορές φτάνουν και στα όρια της ψυχοπαθολογίας.

Εδώ μπαίνουμε σε πολύ βαθιά νερά, αλλά αν μη τι άλλο αυτό χρίζει ανάλυσης, αλλά έχουμε την άποψη  πως όταν αποδομείς όλες αυτές τις παγκόσμιες και διαχρονικές έννοιες, η οικοδόμηση ιδιότυπων αυταρχικών καθεστώτων είναι πιο εύκολη ! Σας φαίνεται υπερβολικό;

Και όμως είναι σύνθετο αλλά και απλό ταυτόχρονα και το επιχείρησαν παλιότερα και πολλά από τα κομμουνιστικά καθεστώτα, αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία !

Τι έλεγαν και τι πίστευαν αυτοί περίπου ; Το κόμμα και οι "φωτισμένοι" ηγέτες μας είναι πάνω και από οικογένεια και συγγένειες και διαπροσωπικές σχέσεις οι οποίες έπρεπε να αποδυναμωθούν, ώστε να αφοσιωθούμε σε αυτούς !

Με τον ίδιο τρόπο λοιπόν πιστεύουμε ότι κάποιοι κύκλοι επιχειρούν να οικοδομήσουν σήμερα στο δυτικό κόσμο, ιδιότυπα αυταρχικά ή ημιαυταρχικά  καθεστώτα, αλλά φυσικά με επίφαση και επίκληση δημοκρατίας.

Δεν θα πρόκειται βέβαια για τυπικούς αυταρχισμούς ή φασισμούς τύπου Ρωσίας, Κίνας, Τουρκίας κλπ., αλλά για καθεστώτα που στο όνομα της δημοκρατίας θα επιτρέπεται να ακούγονται μόνο συγκεκριμένες γνώμες (κυρίως political correct απόψεις), ενώ άλλες θα απαγορεύονται και θα διώκονται.

Οι κυβερνώντες θα είναι κατασκευάσματα της πολιτικής ορθότητας (ακόμα και μειοψηφικών τάσεων και εκλογικών ποσοστών όπου υπάρχουν κυβερνήσεις συνεργασίας) και η αντιπολίτευση θα γίνεται μόνο για συγκεκριμένα και συχνά δευτερεύοντα ζητήματα και σε άλλα σχεδόν δεν θα υπάρχει.

Δεν τα λέμε βέβαια όλα αυτά από τη φαντασία μας, αφού τα έχουν πει και άλλοι πριν από εμάς, αν και λίγοι μειοψηφικοί μέχρι σήμερα, ενώ..... 

Για παράδειγμα η Αμερικανίδα  συγγραφέας και αναλύτρια πληροφοριών Stella Morabito λέει περίπου αυτά περίπου που λέμε και εμείς περί ΛΟΑΤΚισμού και μάλιστα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και για ένα μελλοντικό κρατικό παιδομάζωμα !       

"Η πλήρης απο-φυλοποίησητης κοινωνίας θα οδηγήσει σε κυβερνήσεις με πολύ ισχυρότερες εξουσίες, ανέφερε επανειλημμένα η  Morabito, καθώς ήδη καλπάζει η τρανσέξουαλ μανία.

Εάν με νόμους καταργήσετε τις διακρίσεις του φύλου, μπορείτε μετά να καταργήσετε την αναγνώριση από το κράτος των βιολογικών οικογενειακών δεσμών και το κράτος μπορεί να ρυθμίσει τις προσωπικές σχέσεις και να εδραιώσει μια  εξουσία όπως ποτέ άλλοτε”, εξηγεί στο Public Discourse το 2016 και συνεχίζει...

"Σε μια κοινωνία απο-φυλοποιήμενη βάσει νόμου, θα αναγνώριζε το κράτος τη σχέση σας ως συζύγου; Μητέρας ή πατέρα; Κόρης ή γιού; Αυτοί είναι όλοι όροι που έχουν σχέση με το φύλο. Ένα σύστημα που δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη ανδρών και γυναικών θα ήταν ελεύθερο να αγνοήσει την προέλευση οποιουδήποτε παιδιού !

Μπορεί να αναγνωριστείτε ως “νόμιμος κηδεμόνας” του παιδιού σας, αλλά μόνο αν το κράτος συμφωνεί με αυτό. Ο καθένας μπορεί να είναι θεματοφύλακας του παιδιού σας αν το κράτος αποφασίσει ότι είναι για το “συμφέρον του παιδιού”. Σε αυτό το όραμα, δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει το κράτος να αποσυνδέει κατά βούληση τον δεσμό μητέρων-παιδιών !                                                                                                           Για να το κάνουμε εμείς  πιο λιανά, σε μια τέτοια κοινωνία οι λαοί θα πάψουν να αντιδρούν και θα αποδέχονται σχεδόν τα πάντα από αυτά που θα τους επιβάλλουν τα συγκεκριμένα πολιτικά καθεστώτα και οι αστικές τάξεις που θα βρίσκονται από πίσω τους. 

Και θα πάψουν τα αντιδρούν διότι η μεγάλη ιδέα της πολιτικής ορθότητας και του υποτιθέμενου ανθρωπισμού θα είναι πάνω και από την οικογένεια, τους συγγενείς, το σύντροφό τους και τους πάντες !  

Όπως ακριβώς στον κομμουνισμό όπου το...ιδεολογικό σοσιαλιστικό του του μεγαλείο, το κόμμα και ένας "φωτισμένος" ηγέτης  ήταν πάνω από όλα αυτά και όφειλες να αφοσιωθείς εκεί !

Κατά την εκτίμησή μας εκεί πρέπει να αποσκοπεί και αυτή η διεθνής υστερία περί κάθε είδους "διαφορετικότητας". Δηλαδή θα είσαι πάνω από όλα λευκός, μαύρος, gay, straight, χοντρός αδύνατος και μετά άνθρωπος και αυτό θα σε οδηγήσει είτε σε εχθρότητα με άλλες ομάδες ανθρώπων, είτε απλά στο να μη μπορείς να επικοινωνείς και να συνεργάζεσαι με τους συνανθρώπους σου. 

Θα είσαι απλή μονάδα και όχι κάποιος που θα μπορεί να συνεργάζεται και να διεκδικεί από το πολιτικό καθεστώς, αλλά αντίθετα κάποιος απαθής μονόχνοτος που θα εχθρεύεσαι το διπλανό σου και αφιερωμένος στη...μεγάλη ιδέα σου...


Σας ακούγεται και πάλι υπερβολικό ; Μήπως υπάρχουν ήδη τέτοια υβριδικά ή πρώιμα πολιτικά καθεστώτα όπου προωθείται η πιο ακραία κοινωνική ατζέντα και όπου συγκεκριμένες απόψεις σε κοινωνικά ζητήματα απαγορεύεται να ακούγονται  ; 

Και όμως ναι...πολιτικοί κατασκευάσματα της δυτικής πολιτικής ορθότητας συνήθως μετρίων πολιτικών προσόντων που μπορεί απλά να είναι  καλοί διαχειριστές ή ούτε και αυτό !

Μερικά παραδείγματα αρκουν...Ο Καναδάς του φανατικού ΛΟΑΤΚιστή Τζάστιν Τριντό (φωτό), η Γαλλία του φεμινιστή, ΛΟΑΤΚιστή Μακρόν (ο οποίος βέβαια έχει μια αντιπολίτευση από Ρωσόφιλους αριστερο-ακροδεξιούς, αλλά για καθαρά πολιτικά ζητήματα και συνήθως για ότι θετικό κάνει), η Φινλανδία της φεμινίστριας και προερχόμενης από ομοφυλοφυλική οικογένεια Σάνα Μαρίν (το τέλειο αφήγημα για να γίνεις πρωθυπουργός σήμερα...), η Ισλανδία της αριστερής φεμινίστριας Κατρίν Γιακομπσντοτίρ (μια χώρα για την οποία θα μιλήσουμε και στο μέλλον και η οποία βρίσκεται υπό μια ιδιότυπη φεμινιστική και ΛΟΑΤΚΙ δικτατορία) ή και του Λουξεμβούργο του ανοιχτού gay πρωθυπουργού Σαβιέ Μπετέλ

Υπάρχουν δηλαδή ήδη μέρη του κόσμου που μας δείχνουν ότι θα επακολουθήσουν αυτά και χειρότερα, αν δεν αφυπνιστούμε άμεσα και αν δεν μιλήσουμε θαρραλέα για αυτά τα ζητήματα.                                                                           

Τέλος πρέπει να τονίσουμε ότι λύση σε όλα αυτά δεν είναι ούτε η Πουτινικη βαρβαρότητα, ούτε οι διάφοροι Ρωσοφιλοι φασίστες όπως Τραμπ και Ορμπάν.

Η μάχη κατά του ΛΟΑΤΚισμου πρέπει να γίνει μέσα στο αστικοδημοκρατικό πολίτευμα και τόξο και χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο βασικές δημοκρατικές και ανθρωπιστικές αξίες.

                 ΠΗΓΕΣhttps://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1#cite_note-4                                                            

https://www.tilestwra.com/nipiagogeia-oydetera-fyloy-stin-soyidia-didaskoyn-ta-agoria-na-forane-foystania/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απόσυρση εδώ και τώρα από το έκτρωμα της Eurovision !

  Ούτε ένα ευρώ του φορλογούμενου για να βλέπουμε ακραία και αντικοινωνικά πρότυπα ! Ας τα πληρώνει ο πρωθυπουργός από την τσέπη του… Διαβάσ...