Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Πως οι gay ακτιβιστές οδήγησαν μια πορνοστάρ σε αυτοκτονία !

Η August Ames ( Mercedes Grabowski; 23 August 1994 – 5 December 2017) ήταν μια Καναδή πορνογραφική καλλιτέχνης η οποία το 2017 (μόλις στα 23 της χρόνια) n 2017, αυτοκτόνησε μετά από διαδικτυακό bulling που δέχτηκε από ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές και άλλους ηλίθιους αλληλέγγυους.

Η ΚΑΝΑΔΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ AUGUST AMES

Τον Δεκέμβριο του 2017, η Ames επρόκειτο να εμφανιστεί σε μια πορνογραφική σκηνή, αλλά αποσύρθηκε όταν έμαθε ότι ο συμπρωταγωνιστής ήταν ένας άνδρας που είχε εμφανιστεί σε γκέι πορνογραφία. 

Ένα σχετικό tweet από την πρωταγωνίστρια προκάλεσε κριτική και κατάχρηση από τους χρήστες των social media και ο Jaxton Wheeler, ένας...πανσεξουαλικός πρωταγωνιστής (και φανατισμένος ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστής), ζήτησε από τον Ames να ζητήσει συγγνώμη ή να πάρει ένα χάπι κυανίου, για το οποίο αργότερα είπε ότι μετάνιωσε ! 

Η Ames, η οποία μάλιστα δήλωνε αμφιφυλόφιλη, υπερασπίστηκε το δικαίωμά της να ασκήσει τη σεξουαλική της αυτονομία σε ένα επόμενο tweet.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2017, δύο ημέρες μετά το tweet της, η Ames βρέθηκε νεκρή σε ένα πάρκο στο Camarillo της Καλιφόρνια, σε ηλικία 23 ετών. Ο θάνατός της κρίθηκε ως αυτοκτονία λόγω ασφυξίας με απαγχονισμό από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Ventura.

 Μετά την αυτοψία της, τα τοξικολογικά αποτελέσματα αποκάλυψαν ότι είχε κοκαΐνη, μαριχουάνα, το αντικαταθλιπτικό Sertraline (Zoloft) και την αγχολυτική αλπραζολάμη (Xanax) στο σύστημά της τη στιγμή του θανάτου της. Στενοί φίλοι δήλωσαν ότι ο διαδικτυακός εκφοβισμός την οδήγησε στην αυτοκτονία.

Μια έρευνα για την αυτοκτονία της καλύφθηκε στη σειρά Audible The Last Days of August από τον δημοσιογράφο Jon Ronson αφού ο σύζυγός της, Kevin Moore, ενθάρρυνε τον Ronson και τον παραγωγό του να εξετάσουν τον διαδικτυακό εκφοβισμό που ισχυρίστηκε ότι οδήγησε στον θάνατο της Ames. 

Στο podcast, ο Ronson ερευνά την πτυχή του διαδικτυακού εκφοβισμού της ιστορίας, αλλά στη συνέχεια προχωρά περισσότερο και εξετάζει πιο προσεκτικά τον ρόλο του Moore στο θάνατο του Ames, εξετάζοντας τις προηγούμενες σχέσεις του και το ιστορικό ψυχικής ασθένειας της Ames

Ο Ρόνσον καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αρκετοί άνθρωποι γύρω από την Ames συνέβαλαν στην κακή ψυχική κατάσταση που οδήγησε στον θάνατό της και κάνει συγκρίσεις μεταξύ της αυτοκτονίας της Ames και της φανταστικής αυτοκτονίας του νεαρού κοριτσιού στο έργο του Τζ. Μπ. Πρίσλεϊ, "An Inspector Calls" (1945).

Στον απόηχο του θανάτου της Ames και του θανάτου αρκετών άλλων ενηλίκων καλλιτεχνών εκείνη τη χρονιά, προτάθηκαν αρκετές πρωτοβουλίες στον κλάδο για την αντιμετώπιση του ζητήματος, συμπεριλαμβανομένου του "The August Project", μιας τηλεφωνικής γραμμής που σχεδιάστηκε από τον Moore και της "Pineapple Support", έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμός που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2018 από τη Βρετανίδα ερμηνεύτρια Leya Tanit...

Μετά και από αυτό το περιστατικό ας αναλογιστούν όλοι οι καλοπροαίρετοι ή αδαείς άνθρωποι ποιοι είναι αυτοί οι ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές που μας κάνουν μαθήματα ανθρωπισμού και ανεκτικότητας και ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους...

ΠΗΓΗhttps://en.wikipedia.org/wiki/August_Ames

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι Γάλλοι έβαλαν drag queen να μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα !

Από τη στιγμή που μια χώρα σαν τη Γαλλία του Μακρόν-που συνιστά κατά σαν την "ατμομηχανή" της Ευρωπαϊκής  woke ατζέντας και  παρακ...